Галерии

Уметнички слики со зимски мотиви кои ќе ви ја стоплат душата

Ричард Савоа е канадски уметник кој на стерлино белите зимски сцени знае да има внесе таква топлина со играње со боите, која предизвикува чувство на пријатност, спокој и ги стоплува срцето и душата и делува како тие да се „живи“, односно како да станува збор за фотографии, а не уметнички дела. Сигурно би сакале барем една од овие уметнички ремек-дела да стои во некоја од вашите соби.

Advertisements
To Top