ЦАРИЦА: Никој не може да поверува како го уништи моторот од својот автомобил!

Една Французинка направи толку ’талентирана’ работа со која не само што си го уништи својот автомобил, туку предизвика и лавина од сеир на Фејсбук.

Имено, наместо течноста за миење шофершајбна да ја стави во соодветниот резервоар, таа го турила во моторот, односно во отворот каде се става масло. Механичарите останале запрепастени кога виделе зелена смеса од масло и течност за стакло како капе од моторот на нејзиниот Мини.

„Една плавуша купи течност за миење стакло и го напушти нашиот сервис, а потоа се врати за десет минути и рече дека од автомобилиот и излегува син чад“, објаснија механичарите кои фотките и описот на настаните ги објавија на Фејсбук. Велат дека моторот не можеле да го спасат.