Филм / ТВ

Трејлерот за хорор филмот The Nun ќе ви всади страв во коски

Објавен е првиот трејлер за филмот The Nun, хорор приказна која, судејќи според најавното видео, ќе биде уште еден вознемирувачки филмски хит.

„Кога младата монахиња во опатија во Романија ќе изврши самоубиство, Ватикан праќа свештени со мрачно минато и научник за да ја истражат нејзинта смрт“, стои во описот на трејлерот.

„Сакам и истовремено не сакам да го гледам овој филм“, „Одвај чекам“, „Најстрашниот филм во 2018“ се само некои од коментарите на трејлерот.

Режисер на филмот е Корин Харди, а оригиналната приказна која е основа за ова филмско дело, The Conjuring. настаната е врз основа вистините записи од светски признатите истражувачи на паранормални активности Ед и Лорејн Ворен.

To Top