Официјална средба по потпишување на македонско-грчкиот договор


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Проследете ја во живо официјалната средба по потпишување на македонско-грчкиот договор во хотелот „Лејквју“, ресорт со поглед на прекрасното Преспанско Езеро, зад кој се наоѓа Националниот Парк Галичица.