Трагично е колку овие илустрации ја прикажуваат болната вистина за нашето општество

Ал Марген, илустратор од Буенос Аирес, Аргентина, ги црта овие илустрации кои со својата конфузна и надреалистична иронија ја покажуваат сета изопачена вистина која ја живее денешното општество.