Погледнете од каде се и од кое видео се дел овие рајски кадри


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Фантастичното дуо 2Cellos го претстави својот нов спот за песната Chariots of Fire, кој го снимаа на плажата Златен рат, на островот Брач во Хрватска.

Лука Шулиќ и Стјепан Хаузер ги гледаме додека свират на познатата песочна плажа, но и како трчаат гледајќи го морето од брачките висови.

Chariots of Fire е компонирана од славниот грчки композитор Вангелис за Лондонскиот симфониски оркестар.