Типов е ѕвер: Нека проба некој да му ја земе топката (или топките)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓На моменти ќе имате проблем да му ги следите движењата додека прави партали со двете топки.