И Пимен со видео поддршка за референдумот – голем број реакции на неговиот профил


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Владиката Пимен е уште една јавна и позната личност која изрази јавна поддршка „ЗА европска Македонија“ со агитација за успешен референдум. После видео спотот на кој тој јавно ја изразува својата поддршка на „ЗА“ кампањата, на неговиот Фејсбук профил следеше лавина од секакви реакции и коментари, и позитивни и негативни.