Славни

И тие видоа аир од парите: Конор МекГрегор ги направи богати и неговите сестри

Иако неговото семејство никогаш немало многу пари, после неговиот успех во рингот, Конор заработи доволно големо богатство, за во него да уживаат и неговите сестри и целото семејство подеднакво.

To Top