Видео

Значи вака вежбаат јога денешните девојки (видео)

Наместо да пробуваа да прават вакви акробации, можеа едноставно да си вежбаат традиционални јога вежби. Ама, социјалните мрежи и вниманието по кое копнеат сите да го освојат таму раѓа вакви видео материјали.

To Top