Тенис со лопатка – најзабеганиот спорт за кој сигурно не сте слушнале


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Еден поен изгледа како да трае бескрајно…вечно. Се игра со лопатка, а претставува модифицирана верзија на тенисот која се игра еден век. 😀