Танц на едно друго ниво: Танцува во воздух врзана само за нејзината коса


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Танчерката Мерион Крампе дефинитивно танчерската уметност ја крена на едно поразлично ниво, танцувајќи врзана само за нејзината коса.

Иако е невозможно да објасни дека не е болно, нејзината вештина ве остава без здив. И не само оние што го виделе настапот, туку дури 234 илјади обожаватели кои ја следат на Инстаграм.