Тајгер Вудс повторно се заљуби – ова е неговата нова девојка!

Најпопуларниот светски голфер, Тајгер Вудс после извесно време одлучи да им се врати на турнирите.

Вудс паузираше два месеци поради повреда на грбот и следната недела ќе се најде на Мастерсот.

Покрај оваа вест, медиумите пренесуваат дека Вудс е во врска со атрактивната актерка и топ модел Лејси Кеј Самерс.

Погледнете како изгледа новата девојка на голферот.

Beach Vibes ? – ?: LaciKaySomersXo

A post shared by Laci Kay Somers (@lacikaysomers) on

It was laundry day, gotta keep those sheets clean ya feel me? ? @imlacikaysomers – NEW Cell phone cases coming soon. ?

A post shared by Laci Kay Somers (@lacikaysomers) on

??

A post shared by Laci Kay Somers (@lacikaysomers) on

Sup?…. ? @imlacikaysomers – ?LaciKaySomersXo

A post shared by Laci Kay Somers (@lacikaysomers) on