„Таче, дојди бе со нас“: Рама и Вучиќ си прават шеги со Ковачевски


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Заев го вика Ковачевски да се сликаат заедно со Рама и Вучиќ и пробува да го намести меѓу нив двајца за кадросување. Вучиќ му вели „немој“, а Рама покажува на новиот претседател на СДСМ и веројатно нов мандатар во Македонија, на шега велејќи „Црна Гора“.