Жешко

Таа е убавицата со најдолгите нозе во модниот свет

Атрактивната бразилска убавица Изабел Гуларт важи за манекенката со најдолги нозе во светот на модата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Атрактивната Изабел редовно ги воодушевува следбениците на Инстаграм, а ги има повеќе од 4,6 милиони, со фотографии на кои во преден план секако се нејзините долги нозе и совршено тело.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Нејзините нозе, најдолгите во светот на модата го „излудеа“ светот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

To Top