Видео

Свети Трифун или Свети Валентин – најјакиот одговор го имавме лани!

И со другарите си разменувале подароци. 😀 Да се потсетиме на најјакиот одговор на „вечното“ прашање кај нас од лани.

Advertisements
To Top