Суровата реалност видлива од сателит: Како светот се дели на богати и сиромашни


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ако мислите дека овие фотографии се производ на фотошоп средување, грешите. Тие ја покажуваат реалноста за тоа како светот се дели на сиромашни и богати, а фотографиите се направени од воздух, со помош на сателит.