Стигна нова снимка за моментот кој го подели фудбалскиот свет и ја спаси Барса!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Готово и да не постои некој љубител на фудбалот кој 9-ти март не го помина во расправа за одлуките на судијата Ајтекин, кој ја делеше правдата на историскиот меч Барселона – Пари Сент Жермен.

На овој натпревар имаше неколку спорни ситуации, но сите го истакнуваат пеналот за Барса во 90-та минута. Ситуацијата од еден агол се чинеше како чист пенал, додека од друг како симулирање на Саурез.

Меѓутоа, денес пристигна снимка која најдетално до сега го покажува спорниот момент и може да додене одговор на прашањето дали судијата и „помогна“ на Барса, или се беше во ред.


جمال الشريف برشلونة وباريس سان جيرمان 6-1_x264 by dekaavram