СПОДЕЛИ МУЗИКА: ZAZ – Trop Sensible


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Една од најдобрите (ако не и најдобра) „во живо“ верзии на една од најубавите песни на ZAZ.