Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Македонија“ – карантин акустична верзија

Екипата е следна: Вокали – Емир Канлиќ, Марко Османовиќ, Роберт Принер, Георги Гавровски; гитара – Зоран Трендов; бас – Иван Кукиќ; клавијатури – Иван Георгиев.

Advertisements
To Top