СПОДЕЛИ МУЗИКА: Ивет Холцворт и Мирослав Тадиќ – „Ој ти момче, охриѓанче“


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Кога ги гледаш и слушаш како го прават тоа, делува дека е „лесно“. Затоа што се врвни мајстори на инстриументите. Уживајте.