СПОДЕЛИ МУЗИКА: Cyrilic и Лина Пејовска – „Јас те губам“


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Римејк на песната  „Јас те губам“ од Роберт Билбилов, преработена од браќата Бојан и Андреј Иваноски попознати како тандем под уметничкото име Cyrilic, во соработка со Лина Пејовска.