СПОДЕЛИ МУЗИКА: Бошко Јовиќ – „Жуте дуње“

Фантастична инструментална изведба на „Жуте дуње“ од страна на маестралниот гитарист Бошко Јовиќ. Снимката е од пред две години, кога не ни помислувавме дека светот глобално толку многу „ќе замине по ѓаволите“ и ќе ни фалат свирки „во живо“.