Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Бошко Јовиќ – „Сараево“

Прекрасен инструментален музички портрет на Сараево, отсвирен на гитара од маестралниот виртуоз Бошко Јовиќ. Уживајте и споделувајте добра музика, ни треба во вакви драматични времиња.

To Top