Сопругата му стави кафез на глава и САМО ТАА го има клучот – еве ја причината за тоа


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Кога еден пушач ќе реши да ги батали цигарите, се служи со секакви трикови, средства и начини за да успее во намерата да се откаже од пушењето.

Се користат разни методи, слушаат совети од околината, користат разни апчиња против пуштење, фластери, но кога ништо не помага, пристапуваат кон радикални методи.

Таков е случајот на Турчин од фотографиите кој се одлучи за радикален метод на одвикнување од пушење стана хит на социјланите мрежи.

Тој на себе си стави кафез на глава, а клучот од него го има сопругата. Го отклучува само кога треба да јаде.