Со фотките на кои ги дои нејзините деца предизвика лавина од реакции на интернет


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Изопачена или грижлива мајка – на кратко во оваа насока се движеа коментарите и расправиите кои се водеа на интернет побудени од пикантните фотки кои ги објави оваа мајка, на кои се гледа како ги дои своите деца.

24-11-majka-doilka1

Таша од Сан Диего е мајка на две деца, од кое повозрасното наскоро ќе наполни пет години. Помалиот син има две години, но таа продолжува паралелно да ги дои и двете деца, а фотографиите од овој мајчински процес ги објави на социјалните мрежи каде предизвика бура од реакции. Таа на фотките, покрај процесот на хранење, ги покажува и своите импланти на кои, како што вели, е посебно горда.

24-11-majka-doilka2

Јавноста на социјалните мрежи, како и со секој сличен случај на овој, имаше поделени мислења – од осуди, до безрезервна поддршка.

24-11-majka-doilka3

24-11-majka-doilka5

24-11-majka-doilka4