Разлики помеѓу машкиот и женскиот оргазам – „скоцкани“ во едно видео


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Со години на оваа тема разни институции, организации и научни здруженија имаат направено илјадници истражувања, студии, анализи и испитувања. Сепак, разликите помеѓу машкиот и женскиот оргазам се многу побанални отколку што се прават и се издигнуваат на некое во извесна мера нереално ниво.

Станува збор за количеството на телесни течности кои се лачат, траењето на оргазмот и слични моменти. Додека жената може да доживее повеќекратни оргазни еден по друг, на мажот му се потребни во просек од 15 до 30 минути за да биде повторно спремен за акција.