Скрипта со која директно се следи бројот на заразени од коронавирус во Македонија


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Оваа скрипта е создадена да ви испраќа редовни информации на е-меил за тековната промена на бројот на заразени од коронавирусот во Македонија.

Истата скрипта можете да си ја подесите да ви праќа информации за промената на заразените од актуелниот вирус кој ја тресе планетата Земја и во другите светски држави.

Автор на скриптата е Павел Ничоски, а истата е аправена е да биде достапна како веб-страна и можете да ја посетите и да ја активирате ТУКА.