Скопски ропак

Непознато лице објави снимка на интернет како вози во спротивна насока на главната улица во скопската населба Ѓорче Петров и ги заобиколува возилата кои возат во својата лента и во одредената насока на движење.

Видеото е објавено на социјалната мрежа „Тик-ток“ на која досега неколку пати беа објавени вакви „предизвици“, кои беа санкционирани. Како ќе постапи сега МВР?