Сите сакаат да поминат неколку часа во нејзино друштво во авион

Норвешката стјуардеса Сесил Нордал стана миленичка на голем број припадници на интернет популацијата и собра над 80.000 обожаватели на Инстаграм, каде освен фотографии од своите патувања, објавува и провокативни селфи фотки кои ја скокоткаат фантазијата на следбениците.

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

A photo posted by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on