Мелем за очи: Ова се најубавите девојки на фудбалери!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Британскиот „Дејли Мејл“ направи список од најубавите сопруги и девојки на фудбалери, а ние издвоимве неколку од нив кои се вистински мелем за очи.

Помеѓу нив има и такви кои се самите светски ѕвезди, како на пример пеачката Шакира и тенисерката Ана Ивановиќ, а има и такви кои станале познати благодарение на своите партнери.