Галерии

Сите лица на велосипедот: Човечката фантазија нема граници (фото)

Многу луѓе ширум светот го преферираат велосипедот не само како алтернативно, туку и како главно превозно средство. Го имаат како најверен пријател како за спортски активности, така и за патувања на поблиски, но и на подалечни авантуристички релации.

А кога станува збор за декорација и креативни изработки на велосипедот, тука човечката креативност и фантазија се покажале и сè уште се покажуваат како безгранични. Од забавно забегани, интересни, до изненадувачки футуристички креации – погледнет еги различните лица на велосипедот ширум цел свет и низ различни периоди од велосипедската историја.

Advertisements
To Top