Симпатична и згодна поддршка за македонските фудбалери во Букурешт

Македонската каратистка, Моника Стефановска важи за голем поддржувач на националните репрезентации, таа важи за една од најубавите наши спортистки,го привлече вниманието на трибините на „Националната Арена“ во Букурешт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Stefanovska🎀 (@monicemoni)

Стефановска со порака до фудбалерите, нема предавање, одиме на победа против Украина.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Stefanovska🎀 (@monicemoni)