Што ќе рече Хајди: Младиот љубовник од Клум во страсни бакнежи со друга девојка


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Вито Шнабел, на јавноста познат како момче на германската манекенка, Хајди Клум, беше фатен додека страсно се бакнува со непозната девојка.

Шнабел (30) кој е во врска со Хајди од 2014-та, се забавуваше во еден ноќен клуб во Лондон. По завршувањето на забавата тој и девојката влегоа во такси, каде што страсно се бакнуваа. Сепак, за волја на вистината тој заврши во својот хотел, додека таа замина на друга адреса.

Клум и Шнабел секогаш изгледаа лудо вљубени еден во друг, но оние кои добро ги познаваат ваквите врски велат дека беше само прашање на време кога 14 години помладиот Вито ќе тргне во освојувачки поход на друга жена.