Шокантно видео: На Евра му е досадно без фудбал, па се глупира!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Некогашниот најдобар лев бек во светот, Патрис Евра денес вниманието го привлекува на сосема поинаков начин.

На Евра очигледно му е досадно без фудбал, па често снима „интересни“ клипови со кои го привлекува вниманието на социјалните мрежи.

Меѓутоа со последното видео предизвика многу контроверзи, па многумина го нарекоа дури и „психијатриски случај“.

Ова не може да се опише со зборови, мора да го погледнете!