Видео

Шокантно: Огромен билборд се сруши врз нејзината глава (видео)

Девојката од видеото врз која се сруши огромен билборд додека минуваше под него, помина со полесни скршеници на колкот и ногата.

Поголема несреќа и трагедија била избегната бидејќи, за среќа, конструкцијата од билбордот била изработена од дрво.

Инцидентот се случи во кинескиот град Фошан, во делот каде се наоѓаат голем број продавници.

To Top