Шокантно: Од болницата му кажаа дека мајка му починала – еве што направи


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Типот очигледно смета дека болницата и персоналот не се заложиле доволно посветено и добро за да ја спасат неговата мајка. Еве што остави зад себе.