Шокантни последици: Еве што можат да ти направат 15 години тешка робија

Во 2003 година Џејкоб Пауда беше осуден на 15 години затвор поради домашно насилство, а денес, после сите овие години робија, тој е член на Тексас Танго Блест бандата и целосен криминалец, иако на во затвор, во споредба со овие опасни криминалци, појде како релативно наивен тип.