Растура со рими и ритми: Фраерот им одржа лекција по „фристајл“ на плажа

Хари Мек е вистинска YouTube сензација кој растура со својот freestyle и ги освојува симпатиите на сите љубители на оваа раперска дисциплина.

Freestyle рапувањето е голем залак и за многу професионални и успешни рапери, но за Мек тоа е начин на израз, стил на живеење. Еве како растураше на Венис бич во Калифорнија, импресионирајќи ги минувачите.