Шок: Ким Кардашијан има неизлечива болест (видео)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Ким Кардашјан неколку пати зборуваше за своите здравствени проблеми, односно за псоријазата и ризичната бременост. Сега се појавија нови проблеми. Открила дека зглобовите и се отечени со денови и дека е многу уморна.

„Во последно време ме болат зглобовите, но на поинаков начин од порано. Тоа е како да ме боли длабоко во коските“, рече Ким.

Откако била направена крвна анализа, лекарот ја известил дека е позитивна на лупус и ревматоиден артритис, а Ким потоа почнала да плаче. Лекарот се обидел да ја смири бидејќи наодот на крвта не бил доволен за да се потврди каква било болест.