Шекспир живее!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Еве што имаат да кажат македонските уметници, професори по книжевност и други интелектуалци за Шекспир, во рамки на кампањата од British Councile – “Shakespeare lives in 2016”. Почнуваме со Владимир Мартиновски, а вие само стиснете на autoplay и изгледајте ги и чујте ги сите ликови досега вклучени во оваа креативна кампања.