Музика

Севдалинка на устинка: Слушнете како ја отсвирија „Јутрос ми је ружа процветала“

На Холанѓаниве им фали покоен Зоран Маџиров за да направат максимално импресивна преработка на познатата севдалинка отсвирена на шишиња.

Advertisements
To Top