Сензуалност и секси движења: Жежок танц на улица – сцени за уживање


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Кизомба е танц кој не е познат како аргетинското танго, но е навистина пресензуален и прекрасен. Танчерскиот пар Изабел и Фелисиен го игра овој танц на улица на песната “Mil Pasos”. Погледнете го овој прекрасен танц во кој ќе уживате и ќе посакате да го научите.