Актуелно

Да му помогнеме на Абил

08-01abil

Сметка: 200003116276118
Примач: 2900886 Абил Незовски
Банка на примач: Стопанска Банка А.Д. – Скопје
… или преку лице на примач овластено од фамилијата
Курто Суловски – 071/503-210
Семејството на Абил ќе ви биде благодарно за секаков вид на помош која ќе му се пружи.

Advertisements
To Top