Галерии

Селест Барбер на свој начин ги ремети славните фаци

Славните фаци ќе направат сè за добра фотка за социјалните мрежи која ќе им ја одржи или зголеми популарноста и ќе им донесе илјадници, можеби и милиони реакции.

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

А комичарката Селест Барбер ги имитира таквите фотографии со цел да ги ремети познатите личности на свој оригинален начин.

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Комичарката неколку години ги копира сликите на познатите личности, а нејзините се почесто привлекуваат огромно внимание од фановите низ светот.

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

To Top