Славни

Секси водителката е новото засилување на Ивица Дачиќ

Јована Јеремиќ, водителка на српското реално шоу „Парови“, е новиот член на Одборот за надворешна политика, меѓународни односи и регионална соработка на Социјалистичката партија на Србија.

Како што открива самата Јеремиќ за „Блиц“, таа ќе ја анализира работата на српското министерство за надворешни работи, на чие чело е шефот на партијата Ивица Дачиќ, како и односите на Србија со другите држави.

Јелена тврди дека политиката, после телевизијата, е нејзината втора љубов, а дека е член на СПС веќе две години.

Јеремиќ, инаку, е дипломиран правник. „Жал ми е што не се активирав порано во политиката, бидејќи многу ја сакам. Но, ми беше тешко. Истовремено работев и на телевизија и учев по 10-12 часа. Ништо не ми падна од небо“, вели водителката.

Тврди дека досега нема разговарано со Дачиќ за надворешната политика.

„Има човекот попаметна работа, се бори за државата“, вели за крај таа.

To Top