Славни

Секси стјуардеса во унифирма предизвикува турбуленции, а без неа и самата е авион! (фото)

Некогаш се сметаше дека стјуардесите се најубавите жени на светот. Дури и денес убавите стјуардеси можат да измамат насмевка на лицето кај многумина.

23-годишната Норвежанка, Сицилија Нордал се смета за најсекси стјуардеса на светот.

is it spring break yet? outdoor pools are much more fun #ishine365

A post shared by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

Таа со униформата предизвикува турбуленции, а кога ќе ја извади и самата се претвора во авион!

NYE dress and destination decisions …

A post shared by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

a la playa ☝?

A post shared by Cecilie Nordahl (@cecinordahl) on

To Top