Седете, кец : Овие се вистински дрва за географија


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Предизвикот беше да покажат каде се наоѓа една, било која држава, на светската мапа. Испадна дека не разликуваат континент од држава (не знаат оти Африка и Јужна Америка се континтенти), а за државите да не правиме муабет.