Себеси се нарекува „Римска божица“ и си ги цени своите бујни облини


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Оваа африканска убавица со гордост и без никакви автореференцијални предрасуди себеси на Инстаграм се потпишува како „Римска божица“, а на секоја фотка (сакала или не), нејзините бујни гради се во прв план. Но, ниту се срами од својата бујност, ниту планира да ја сокрива истата. Напротив, се гордее со својот обилен пар.

A photo posted by roman (@romangoddess1) on

A video posted by roman (@romangoddess1) on

A photo posted by roman (@romangoddess1) on

A photo posted by roman (@romangoddess1) on

A photo posted by roman (@romangoddess1) on

A photo posted by roman (@romangoddess1) on

A photo posted by roman (@romangoddess1) on