Вебкафе

Кантанка – најмоќното воено возило кое го има Гана за во случај на војна

Возилото всушност е ракетен фрлач на тркала, кој може да се движи во било која насока, а опремен е со камери за видео надзор од сите страни. Иновација е на свештеникот Квадво Сафо. А колку може да се носи со светската тешка воена механизација погледнете од видеото.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top